tag:blogger.com,1999:blog-22833223.post5440405045130540752..comments2024-03-17T23:53:34.531+02:00Comments on Marcalt maailmale: Kõige lihtsam püreesuppMarcahttp://www.blogger.com/profile/03557536186964032919noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-22833223.post-29267220894261172792014-05-16T08:59:22.715+03:002014-05-16T08:59:22.715+03:00Siis küll jah, aga seda vist päris korralikuks &qu...Siis küll jah, aga seda vist päris korralikuks "isetehtud" supiks ikkagi ei peeta.<br />Ma olen avastanud, et sügavkülmaletis müüakse ka pelmeeni- ja frikadellisuppi, kus siis puljong ja juurikad juba sees, lihtsalt viska potti. Need on ka maitselt veidi etemad kui purgisupid.Marcahttps://www.blogger.com/profile/03557536186964032919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22833223.post-25662466768791728812014-05-16T05:46:55.495+03:002014-05-16T05:46:55.495+03:00Kui kasutada puljongikuubikuid ja külmutatud juurv...Kui kasutada puljongikuubikuid ja külmutatud juurvilju jms, siis ei võta see supikeetmine üldse nii palju aega mu meelest...<br />Purgisuppidest meeldib see Säästu talupojasupp miskipärast. Eriti kui ise liha juurde lisada. Aus kaup.Ralfhttps://www.blogger.com/profile/01641929158197177406noreply@blogger.com