pühapäev, november 26, 2023

Kohe näha, et vanad sõbrad

Laupäevaks oli enesetunne niivõrd enam-vähem, et mõtlesin ikka igatsusega selle Metro Luminali kontserdi peale ja võtsin siis Terevisiooni salvestuse ette, kus Rainer Jancis ise vokalisti rollis üles astub. Oeh. No ei, kohe kuidagi ei istunud. Saatsin sõbrannale ka, et mis tema arvab, ta vastas: "Oi". Isu hakkas üle minema.

Siis tekkis aga hoopis söögiisu, läksin ja praadisin pannil endale ühe leiva, hakkan aga leiba hammustama ja miskipärast haiseb leib nagu atsetoon. Oot! Millal see leib viimati niimoodi haises? Torkasin kohe pulga ninna ja ei läinud viit minutitki, kui kaks triipu testil ehk siis koroona. Oleks see Jancis vähe paremini laulnud, ma oleks seda ehk õhtul linna peale levitama läinud. Võrreldes eelmise korraga on see koroona ikka täielik naljanumber, ilma selle lõhnataju muutuseta poleks osanud kahtlustadagi. 

Update: Pühapäeva hommikul kirjutas sõbranna, et ta ärkas hommikul rõveda peavaluga ja sai ka oma kaks triipu kätte. "Oi, me oleks seal kontserdil niitnud!" No vot. Kusjuures ma ärkasin ka tegelikult nohu esimesel päeval peavaluga, aga ajasin selle eelmisel õhtul joodud kahe klaasi veini süüks. Hea teada, et pohmellid veel nii äkiliseks ikka läinud ei ole.

Eile sattus üks tore pilt netis kolades ette, sellest saaks kohe mu koroonakogemusi illustreeriva meemi teha:

Et see on minu koroona vol 2 võrreldes mu koroona nr 1-ga, milleks on see sama bänd siis veidi äratuntavamas visuaalses vormis, selle pildi panen allapoole, aga palun, öelge, et te saite vähemalt aru, mis bändiga siin pildil tegemist? Ok, isegi kui te ei saanud, te võib-olla ei kuula sellist muusikat ja üldse, aga kui ma teilt küsiksin, siis mida te pakuks? Palun ärge öelge, et te pakuks 2Unlimited, mida pakkus L.! Pakkuge Backstreet Boys või midagi sellist, aga no 2Unlimited! No ja te ju saate aru, miks on 2Unlimited absoluutselt debiilne vastus sellele küsimusele?! Sest siin pildil on neli isikut ja 2 Unlimited vihjab ju selgelt sellele, et bändis peaks olema 2 liiget. Ma olin L.-s nii pettunud, et ei osanud isegi midagi öelda. Vahel on mul tunne, et elan koos mingisuguse...ma ei tea millega!! Vean kihla, et tal on sageli samad tunded. Viimane näide oli ilmselt see, kui musta reede puhul saatis pank mulle teate, et lühiajalise hoiuse intress on nüüd kõva 5% ja ma olin kohe, et "Shut up and take my money", kuni L. näitas mulle kui vähe see aastas tegelikult juurdekasvuks teeks. Ptüi!

Aga minu koroona vol 1 illustratsiooniks sobiks see pilt ansamblist The Prodigy ilmselt paremini:

Loodan, et seekord nii hulluks kätte ei lähe.




2 kommentaari:

  1. ma ei saanud kah seekord kohe aru, et mingi päris haigus on ja isegi kiirtest algul - kui oli ainult kurgukihelus - ei näidanud. Aga siis tuli paar päeva palavikku ja kui ma seejärel igaks juhuks uuesti testisin, et kas ma võin palaviku ära minnes inimeste sekka minna, oli kaks triipu. Nüüd istun ja ootan veel natuke aega kodus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. aga iseeenest ootuspärane, et viirused, mis on algul ohtlikud, tasapisi nohustuvad. Sest need tüved, mis ei tee inimest liiga haigeks, levivad paremini (nagu näha juuresolevalt illustratsioonilt).

      Kustuta