laupäev, aprill 26, 2008

I'm good at feeling bad, I'm even better at feeling worse


Niisiis, see aasta jätkub sama kummaliselt kui see algas.
Tundub, et nüüd oleme selles "proovime kõik järele" peatükis söömishäirete juurde jõudnud. Kes oleks võinud arvata, et see olen mina, kes peale kolme ringi ümber toidupoe väljub sealt lõpuks paki mahla ja ühe joogijogurtiga ning tunneb peale klaasikese viimase manustamist tungi wc poole tormata...Hetkel on veel naljakas ja figuurile hea.
Lisaks on veel järele proovitud brasiilia bikiinid (ei, ma ei räägi sellest siin, liiga koomiline), destruktiivsed inimsuhted (ma ju tean, et pean skorpionidest eemale hoidma ja kõik teised võiks ka...eriti minu omadest :P), ennekuulmatud haigused (põgusalt peatusin eelmises postituses) ja solaariumisõltuvus. Varsti lähen veel psühholoogi juurde ka ja siis saab nalja. Ahjaa, Buduaari foorumisse pean ka veel minema muret kurtma...viimasel ajal tunduvad sealsed inimesed mulle ainsa tõsiseltvõetava toena olevat :) (nüüd on küll kiirabi vaja?).
Ei tasu ikka soovida olla nagu Courtney Love ja omada meest nagu Marilyn Manson. Muuseas, Courtney R*** kõlab ju peaaegu nagu Courtney Love?
Tätoveerida oleks ka nüüd vaja aga ma kardan, et satun sellest kindlasti sõltuvusse ja näen peagi välja nagu Amy Winehoouse. Üks skorpion (khm khm) mul juba on õlal (ajutine) ja ta meeldib mulle kangesti. Tegelikult mulle pakuti varianti näo peale tätoveerida (ei, mitte Oru Kodu) ehk siis püsimeik teha, aga ma tahaks teada, kas nad mulle selle käigus väheke korrektuure ka teha saaksid. Kurjemat nägu tahaks.
Ja kusagilt lugesin veel, et kortsude vältimiseks on ainus mõistlik tee enne 30ndaid Botoxit süstima hakata. Kõlab põnevalt?

6 kommentaari:

  1. Nii et ma siis pole üksi oma skorpioni-murega... Võib-olla on viga siiski neis?

    VastaKustuta
  2. aga kelles siis veel? :P

    VastaKustuta
  3. Kle mina lugesin just sedasama Botoxi-jura Stiili lisast nimega Salong. Olgu selle asjaga kuda on (võib ju ka tõele vastata), aga enne ma Botoxi manu ei veere, kui mitukümmend aastat esimestest süstimistest möödas pole ja täiesti selge, kuidas see värk täpselt organismi mõjutab... Mudu pärast on jälle nii, et elimineerid küll ühe probleemi, aga saad kolm uut asemele.

    VastaKustuta
  4. Ma arvan, et ma lugesingi seda juttu sealt sinu ajakirjast siis :) See oli meil ju toas laenuks vahepeal.

    VastaKustuta
  5. Võtan süü omaks. Aga sina pead vastutasuks lubama, et ei võta kõike tõsiselt, millest ajakirjades kirjutatakse.

    VastaKustuta
  6. näh..kui sina ka juba kõike, mis ma kirjutan tõena võtad, siis ma varsti ei julgegi enam midagi kirjutada ju! :P

    VastaKustuta