reede, aprill 26, 2013

Kust kaltse saab?

Avastasin enda jaoks netipoed ja olen paar päeva mööda netti ja FB-d nende jahil kolanud. Eile tellisin Inglismaalt 3 paari kingi, mis koos saatmiskuludega läksid maksma vähem kui paar susse kohalikus kaubanduskeskuses. Iseasi, kas need mulle sobivad, sest enamikku asju ilma proovimata osta on ikka üsna riskantne. Vähemalt minu jaoks, kelle jalad on eriti tundlikud igasuguse hõõrdumise suhtes ja kelle keha on ülevalt otsast üks suurus ja alt otsast teine. Õnneks saab ju kõik edasi müüa.
Aga üks probleem on ka - enamik neid poode ja eraisikuid, kes Aasiast ja Inglismaalt kaupa tellivad omavad pehmelt öeldes, noh, haraka maitset. Eks ilmselt on sellisel kaubal siis turgu. Aga jah, põhikaup on neoonvärvides 18 cm killer-heelsid ning litrikestega ööklubikleidid. No kuhu sa lähed sellistega? Killer-heelse ma tahaks tegelikult, igasugu neetide ja pealuudega värke on ka müügis aga oma jalakesi teades ei raatsi ma raisata 50 eurot lihtsalt selleks, et järele proovida, kuidas nendega siiski kõndida ei saa. Ma kohe ei taha uskuda neid tibisid, kes väidavad, et mugav on. Ilu nõuabki muidugi ohvreid. Riietega on veel hullem lugu, ägedaid asju üldse ei ole. Ok, oli üks Barbie-kleidike aga see maksis kah 35 eurot ja ma ei ole kindel, et kõik irooniast aru saaksid kui see selga panna. Enamasti on need beibe-kleidid aga üsna odavad võrreldes kraamiga Eesti disaini müüvatel lehekülgedel.
Teisalt tiksub kuklas see mõte ka, et mingist vanusest peaks äkki inimene soliidselt riietuma hakkama. Õnneks olen ma üsna miniatuurne tegelane, haiglas taheti mul lausa laste vererõhuaparaadiga rõhku mõõta kuna "suurte inimeste" oma lotendas mul ümber käe, ning ei anna veel tädi mõõtu välja. Igatahes ootan ma huviga Evestuse fänniriiete tellimise võimalust. Aga kuskohast veel ägedaid riideid osta saab? Ja käekotte?

4 kommentaari:

  1. http://www.everything5pounds.com/

    Just ootan enda esimest tellimust sellelt lehelt. Ootusärevus on suur :)

    VastaKustuta
  2. Just sealt ma oma kolm paari kingi tellisingi :) Kah esimene tellimus :) Aga riideid ma sealt kahjuks eriti ilusaid ei leidnud.

    VastaKustuta
  3. killer-heelse saab sealt ka väga suures valikus, 7.50 pole selle proovimise (et saada teada, et nendega käia ei saa-oska-taha) eest ju megapalju :D. ise tellisin korraga 4 paari kõrgeid sügisel, pole praeguseks kordagi neid kandnud veel. kuigi üsna mugavad on küll. aga riietega on seal nii, et tuleb jälgida FB lehte, et mis järgmisel päeval tuleb, ja siis kohe tellimus mõnele vahendajale sisse anda. juba päev hiljem neid ilusaid riideid seal enam ei ole. aga igapäevaselt jälgides tean, et väga ilusaid asju on seal olnud küll, endalgi viimased 6-8 (küll, jah, kandmata taas kord :D) kleiti sealt tellitud :D.

    VastaKustuta
  4. dhgate.com

    alles hiljuti avastasin enda jaoks ja ootan nüüd, et mis asjad sealt kohale laekuvad :)

    nendes muudes everything5pounds või lessthan10pounds jne - kleidid, mida ma valdavalt igatseva pilguga vaatan, näevad kõik nii odavad ja lühikesed-liibuvad välja. need ei saa seljas ilusad olla ju.

    VastaKustuta