teisipäev, aprill 08, 2014

Õegh õäöü õõõh!

Ei ole vist mõtet kõiki telegram.ee fänne oma sõbralistist ära kustutada, sest täna andis FB mulle teada, et keegi tore inimene on lisatud nõnda intrigeeriva nimega gruppi nagu "Ettevaatust meditsiin! Tähelepanu - tõhus ravi!" Grupp on avalik ja nii ma siis piilusin kah. Oh, püha lehm, pidin pimedaks jääma - grupi kirjeldus siis, muutmata kirjaviis: "Kaasaja meditsiin on sügavas kriisis.

Ta mitte ainult et ei suuda inimesi ravida terveks haigustest, vaid pahatihti hoopiski süvendab neid veelgi. Meditsiin on täna üks suuremaid surmapõhjustajaid. Alla surudes sümtomeid, pole ta enam teadlik haiguste tegelikest põhjustest.

See on sundinud teadlikke inimesi võtma tervist omaenda kätesse, nagu ka meditsiiniavangardi otsima tagasi- ja edasiteed teadusliku ravikunsti rüppe, mis katkes aastakümnete eest (v.a diagnostika ning kirurgia jms kiirabi) seoses medikamenditööstuse "pealetungiga" ning püüdega muuta arstkonda tohutukasumliku tootmisharu pelkadeks müügimeesteks.

On aeg luua tervikpilt ja koondada elutähtsat Informatsiooni ning paljude inimeste isiklikke kogemusi nii meditsiini Tumedast kui ka Heledast Poolest."


Liikmeid on selles vaimustavas rühmas 929. No comments. Kas on hulle ja lihtsameelseid kuidagi eriti palju siginenud (ilmselt meditsiini viga, see on see vaktsineerimiste tulemus) või on tänu Internetile sellised lihtsalt paremini näha? 
Igatahes on meditsiin süüdi kõigis meie haigustes, vastasel juhul oleks meil eluiga sama pikk kui see oli imelisel keskajal, kus end sookailuga raviti, saunas sünnitati ja mingeid hädasid ei tuntud. Kui me vaid õigesti mõtleksime, ei sureks me kunagi ära! Või noh, kui neid mürgitriipe seal taevas ei oleks. Autism on ju puhtalt vaktsiinide põhjustatud, varem ei pandud mitte kedagi hullumajja kinni. Kõik see on uuema aja värk, sest varem me ju ometigi teadsime, mis igal pool maailmas sünnib ja sihukesi asju lihtsalt ei olnud olemaski! Arstid on ära ostetud, koolid on allakäinud ning õige tark harib end ise Luule Viilma raamatust. Või kui seda pole, siis liitub vähemalt FB "valgustatud" gruppidega ja saab targematelt informatsiooni. Meie Jumal on esoteerika!

5 kommentaari:

  1. Kas ma võiks kirjutada lihtsalt "Meeldib".
    Ma mõistan, saan aru ja olen samast parteist:)

    VastaKustuta
  2. Omamoodi on neil ju õigus. Kuna tiisikusse enam ei sure, elad piisavalt vanaks ja jõuad saad vähi, või mõne veresoonkonna tõve, ja kes selles süüdi on? Ikka meditsiin, mis sind tiisikuse eest kaitses, eks.

    VastaKustuta
  3. Tead, ära selle järgi küll inimesi sõbralistist kustuta, mis gruppidesse nad kuuluvad. Ma puutun oma töö tõttu uhuukatega väga palju kokku, seetõttu olen vaikiv vaatleja mitmes selleteemalises, et jälgida esiteks, mis on uuemad trendid ja teiseks, et mis juttu nad ajavad. Neid vaatlejaid tean teisigi. Äkki su sõber samasugune? :)

    VastaKustuta
  4. vat seda ma küll hästi ei usu, et vaktsineerimine või üldse meditsiin kuidagi uhuutajate osakaalu mõjutaks. eriti kui nad ei vaktsineerigi.

    VastaKustuta
  5. Kaur: kahjuks ei tule need meditsiinivaenajad vist selle peale, muidu oleks neil tõesti üks tõsiseltvõetav relv kah :)
    e: sul võib küll kole töö olla :)
    Külli: see oligi naljana mõeldud

    VastaKustuta