teisipäev, märts 13, 2007

Haige loba

Niisiis olen ma jälle haige. Istun kodus ja üritan kõigega hakkama saada. Arvuti on tuksis, praegu ta näiteks salvestab iga kolmanda sõna valesti ja ma pean kõik üle vaatama, et sekka ei satuks jama a la komanda sna valst. Asi on vist internetis, mis töötab nii nagu Jumal annab. Ees ootab format c ja ettevaatusest hoolimata korvamatud kahjud oluliste failide kadumisel.
Siis avastasin veel, et olin suutnud l2bimustadeprillide väljatrükis igalt lehelt veerandi ära kaotada ja see pärssis mu entusiasmi kogu tüki korrigeerimisel kõvasti.
Ega tööl poleks parem, kuigi pean sinna olude sunnil homme naasma. Eelmine kord palavikuga avastasin juba ära saadetud tööde hulgast kohutava praagi, millest teada saamine lühendas mu eluiga vähemalt paari kuu võrra. Käed värisesid, silme eest oli must ja ainuke mõte vasardas peas, et mina ju ei saanud sellist viga teha. Lõpuks tuligi välja, et süüdi oli MSExcel. Ausõna, ma kaalusin hagi esitamist.
Igatahes trükin ma praegu samuti nagu eile tööl, et 514 asemel tekib lihtsalt 854 ja lõpuks, peale paarikümnendat sarnast viga ajab juba naerma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar