neljapäev, oktoober 04, 2007

Ristirahvas värisege!

Kõigepealt külastab meid Pimeduse prints ja seejärel juba härra Antikristus ise. Sobiv teema eelmisele jätkuks.

See on küll Marilyni selle halva plaadi tuur aga kui keegi on kõigi oma halbade plaatide juures teinud ka „maailma parima plaadi“, siis ma ju pean teda nägema. Isegi siis kui ma tean, et tema laivid ei ole suuremad asjad. Laivsalvestuste põhjal on selline mulje jäänud.
Huvitav, et maailm teab ju päris palju koledaid bände nagu „Mädanev Kristus“ ja „Lahkamine“ näiteks, kuid Ameeriklased kardavad siiski kõige rohkem Marilyni. Kas see teeb ta nagu kuidagi popiks nüüd? Poiss ütles lihtsalt 18-aastaselt, et tema ongi see Nostradamuse ennustatud Antikristus ja pani valged läätsed ette.
Mind isegi häirib, et Marilyni puhul väline külg rohkem tähelepanu saab kui muusika. Marilyni ennast see ma arvan ei häiri. Imelik on lugeda Postimehe arvamust, kus kohe alguses nenditakse, et „Ma pole elu sees ühtki Marilyn Mansoni plaati läbi kuulanud ja ilmselt on see nii ka päris paljude teistega.“ Normaalne oleks sealjuures jätkata sellega, et Marilyn on rõve, kuid tegelikult läheb vastupidi. Muusikat ei kuulaks, aga muidu on ta ju tore. /Mismõttesnagu, keerutab blondiin juuksekiharat/

2 kommentaari:

  1. Mina kommenteeriksin niimoodi, et neid Marilyn Mansoni lugusid, mis mulle meeldivad, on rohkem kui neid, mis mulle ei meeldi. See on ju kompliment, kas pole?

    See välimuse kartus on umbes sama halenaljakas, kui fakt, et paljud pelgavad punkareid nende needitud tagide ja kukeharjade pärast. Tegelikkuses on punkarid hellad ja hea südamega tegelased. Anarhistid küll, aga mitte halvad inimesed. Uuups, välja lobisesin! =D

    Välimus on üldse selline petlik kostüüm, millele põhinevaid stereotüüpe filmid, televisioon jm. ohjeldamatult sisse kulutavad. Noh et kui on hiiglasuur mustanahaline meesterahvas, siis raudselt et on mingi kuri poksija, kes puhkepäevadel hobi korras oma tänava inimestel nägusid sisse käib tampimas. A tegelt on aednik hoopis, armastab lillelõhna ja linnulaulu. Välimuse põhjal on ju kerge järeldusi teha - see, mis inimesele tegelikult meeldib, on seespool ja teistele mittenähtav.

    VastaKustuta
  2. Couldn't agree more.

    VastaKustuta