esmaspäev, juuni 30, 2014

Paksu eide masendav suvi

Kõigepealt tahaks ahastada, et kas see siis ongi suvi või? Üks kuu suve on juba läbi ja mis siis, et alguses isegi oli ilusaid ilmu, siis meelde jääb ikkagi see pidev sadu viimastel nädalatel. Nüüd veel mingid uudised, et kogu juuli tuleb sügisehõnguline - no tule taevas appi! Meil on küll traditsiooniliselt puhkus augustis, aga ikkagi on masendav. Ei ole muidugi halba ilma, on väike rahakott, aga minu arvamus titega reisimisest on siiski üsna negatiivne.
Nädalavahetusel tegin tööd. Enda pealt vaadates ei saaks küll öelda, et 1,5 aastat kodus olles kaotad oma oskused ja kvalifikatsiooni - mul oli tunne, et jätkasin täpselt sealt, kust pooleli jätsin ja kõik tuli hetkega meelde. Korralikult kontorisse tööle ei saa ma küll kindlasti enne veel ühe aasta möödumist, kui siiski.
Presidendi vastuvõtu pildid sain kah kätte. Hoolimata sellest, et ma ise Presidendiga pilti teha ei saanud, olen ma nii mõnelgi pildil taustal jõllitamas (no ma ju ootasin oma järjekorda, enne kui täpselt nina all öeldi, et selleks korraks on pood kinni), nii et põhimõtteliselt on mul ka pilt Presidendiga olemas. Mina, salamõrtsuka pilgul, üle Presidendi õla irvitamas. Teisel pildil seisan Kunstimuuseumi taustal ja kuigi see on igati professionaalselt tehtud, on sellel pildil üks kole viga - nimelt ma näen välja PAKS!

"Kuuskend kilo kaaluda on ikka ilgelt nõme" laulis juba Kurjam. Tegelikult ma saan aru, et paksuks teeb üldpildi see, et mu käsi jätab mulje, justkui läheks keha käe taga veel edasi, ideaalis peaks käe ja keha vahelt taust paistma. Või siis tuleb kah dieediblogi pidama hakata. Või siis pigem "enne magamaminekut ei joo"-blogi. Tegelikult tunnen ma end normaalkaalus olevana siis, kui tegelikult olen alakaalus ja dieeti ma niikuinii pidada ei suuda, veel vähem õlut külmkappi jätta. Tagatipuks avastasin veel Vana Tallinn Summer Lime'i, millega saab ka võhik ja kokteiliinstrumentide mitteomaja keelt allaviivaid kokteile valmistada. Ja ema juba näpistas mind tähendusrikkalt kõhust. Issand kui meeldiv see naisterahva elu ikka on - kõik rõõmustavad kui sa paar kilo juurde oled võtnud! Muidu sa ju olidki "liiga" kõhn.

4 kommentaari:

  1. Ja mina eile feissarist just vaatasin, et sa näed jube hea välja! Mu antud laigid olid täiesti tagamõttega (et I really like!).

    VastaKustuta
  2. No kui ma oleks tundnud, et ma täielik jõledik olen, ma poleks seda fb-sse pannud ka ikka :) Lihtsalt jäi silma see käe ja keskkoha "probleem".

    VastaKustuta
  3. No vabandage, kes see paks on??!
    Kusjuures on Sul megaäge kleit!
    Ja kui inimene on nii tark ja tubli siis paar lisakilo (Kui neid peaks kusagil olema) annavad ainult kaalu:)

    Palju-palju õnne Sulle! Tee endale pikk pai- väga äge naine oled!

    VastaKustuta
  4. Aitäh-aitäh! Kleit on jah väga hea leid, kuna see oli kellelgi Inglismaalt tellitud, aga temale suurus ei sobinud ja ma ostsin ehku peale võileivahinna eest selle ära ning mulle oli täitsa paras.

    VastaKustuta