reede, jaanuar 12, 2007

Ajakirjandus meelitab

Tellisin täna endale koju käima ajakirja Muusa. Olen jah selline spontaanne inimene :) - eile lugesin esimest korda ja juba tellisin. Ei jõudnud ühe õhtuga kõike läbigi lugeda (180 lk, kui õigesti mäletan), kuid esmapilgul oli täitsa hea. Peab ju ometi mingi ajakiri inimesel koju käima? Varem, kui õhtul midagi lugeda polnud, sai vahel Vikerkaart ostetud, kuid see ajas kodustele hirmu peale. Naisteajakirjade puhul olen avastanud, et vähesed loetavad neist omavad ka piisavalt häid kodulehti, millelt paremad palad kenasti kätte saab. Mulle ei meeldi kodu risustada paberiga, mille vaid ühe korra läbi vaatan ja siis prügikasti viskan. Eesti Naine käib emal ning see saab ka enamasti loetud. Nailboardi olen ka ostnud, kuid see ajakiri tundub oma hinna kohta natuke liiga õhuke olevat. Ma saan aru, et pildid ja poster maksavad, aga postrit ma niikuinii kasutada ei saa. Või paneks töö juures selja taha Maideni plakati? Ei, mulle see sobiks, aga teised vaataksid nähtavasti imelikult. Eriti selles valguses, et ülevalt poolt tuli tegelikult käsk kontori hubasemaks muutmise eesmärgil seinu plakatitega kaunistada. Seda võidaks võtta kui irooniat, vist.
Tegelikult olen avastanud, et meil ilmub päris aukartusäratav hulk erinevaid ajakirju. Kes neid kõiki loeb? On mingid suuremad ajakirjad, millel oma lugejaskond olemas, aga need uued? Kusjuures Muusat oli eile õhtul Tartu Hyperrimis veel ainult 2 eksemplari järel. Loodan, et mu tellimuse nr 81 ei tähendanud seda, et ma 81.tellija olin. 1000-le tellijale on tegelikult ka auhinnad loosimises - üsna optimistlik lootus minu meelest. Ma tegelikult tellingi ainult nänni lootuses. Ja pensionikonto viisin ka LHV-sse, et DVD mängijat saada, aga näe, mis nüüd välja tuli! (Tahtsin siia PM Online'i uudiselingi panna, kuid nad olid juba jõudnud oma pealkirja redigeerida...). See Ühispanga tekk oli muuseas täitsa hea :)

2 kommentaari:

  1. huvitav kommenteerimise süsteem muidu, originaalposti ei näidatagi. ma võin ju tahta mingit su sõnastust korollida, kas ma pean bäkki vajutama? heal juhul taipan juba kirjutatust copy teha, halvimal juhul pean kogu kommentaari uuesti kirjutama. igatahes oleks huvitav teada, kas see ülalpoolsus lubaks siis ka seinale joonistada, nagu minu kodus on? see oleks ju mulle hubane. plakateid on mul praegu ka, aga kunagi, kui mul kahjuks digifotokat polnud, oli mul lausa kaks seina postreid täis

    VastaKustuta
  2. Jah, mind ennast häirib ka see originaalposti asi.
    Aga kui juba eputamiseks läks siis mul oli kunagi kogu mööbli tagant paistev tapeediosa plakatitega kaetud - nii enam-vähem neli seina siis. Aga joonistada mulle seinale ei meeldi.

    VastaKustuta