reede, jaanuar 26, 2007

Palju toredaid mehi

Tänase päeva suuruudis on siis see, et Ozzy tuleb 4.juunil siia. Ei saa küll aru, miks mitte vabaõhukontserdiga, kuid ikkagi.
Sellega seoses tahaks veidi tibijuttu ajada. Miks kuradi pärast kõik ägedad mehed enne minu aega elasid? Kui olete Ozzy noorpõlvepilte näinud siis igatahes on kindel, et ta nägi keskmisest mehest kõvasti parem välja. Siis veel Rob Halford Judas Priestist - jah, ta on gay aga tal on ideaalsed kõrvad ja ma võin seda 79. aasta live'i sada korda vaadata.
Kas on kusagilt lähiajast või lausa Eestist leida mõnd sarnast karismaatilist rokkstaari? Tanel Padar my ass. Meil on ainult meeldivad punkarid. Sõltub muidugi, mille järgi inimese huvitavust/ägedust mõõta. Kes teab, ehk tunduvad Ozzy ja Rob vaid kaugelt vaadates toredad?
No nagu see vanema klassi pätt, kes mulle meeldis aga kui ta lõpuks istuma jäi ja meie klassi kukkus, siis tõelise molkusena tundus.

1 kommentaar:

  1. Minul oli seda uudist kuuldes rõm ja nukrus ühekorraga, sest esimene mõte oli, et jess, Ozzy tuleb (olgem ausad, see tundub siiani veidi uskumatu) ja järgmine mõte oli, et demit, ma pean sinna üksi minema tõenäoliselt (sest ausõna mul ei tulnud pähe küll ühtegi oma tuttavatest, kes Osbourne`i armastaks). Kuna jagatud rõõm on mitmekordne, olen täna rõõmus, et nüüd juba vähemalt kaks inimest peale minu sinna minna kavatsevad. Aga Ozzy on mulle nii südamelähedane tegelane, et ma läheks sinna ka üksi, päris ausalt. Ja vabaõhulava suhtes on sul õigus - see annaks asjale hoopis teise meki man.

    VastaKustuta