kolmapäev, november 15, 2017

Blogija müüb end tükkhaaval

Teate küll seda tunnet eks, kui olete omast arust millegi märkimisväärsega maha saanud, aga ainus asi, mida teised ära märgivad, on stiilis "ilusad tissid/kole kleit/kapsaleht oli hamba vahel"?

No ma siin blogin ju ja ootan seda rahalaeva, mis iga vähegi tõsiseltvõetava blogija unistuseks võiks olla, kuid ei näe seda kusagilt tulemas. Aga täna oli juba peaaegu lootust, nimelt jättis keegi mu blogisse kommentaari, et pakub mulle koostöö korral üpris märkimisväärset summat. Ega ma ju mingeid dresse ei tahaks, mille müügiga pärast igavesti jahmerdamist oleks, aga ütleme nii, et see summa pani juba mõtlema. Muidugi olen ma seda väärt!

Kahjuks hakkasin pakkumisega veidi lähemalt tutvuma ja vihastasin end roheliseks - mitte keegi ei hinda mu andeid kirjutamiskunsti vallas, ihatakse sootuks pealiskaudsemaid, või noh, vale sõna, pigem sügavamal peituvaid väärtusi - neeru nimelt. Organidoonorlus on muidugi kohalikes blogides üsna alakajastatud teema, pigem levivad hirmujutud sellest, kuidas inimesi doonorluse eesmärgil röövitakse ja tükkideks lõigatakse, seega blogimismaterjali vist isegi oleks. Otsereportaaž kirurgilaualt on ikka kraad kangem kui sünnitustoa ülekanne, samas ei tundu nagu väga minu tassike teed ja ei julge ka garanteerida, et ma sellele ühele nõutud kriteeriumile vastan. Pealegi on doonoreid vaja lausa hulgi, niisiis kopeerin lahke pakkumise ka siia, äkki mõni teine on huvitatud. Dr. Robson kõlab ju kui täitsa usaldusväärne nimi?! Jah, on tõesti mõned kirjavead, aga arstidel pidigi ju kehv käekiri olema ja kindlasti on tegemist hädaolukorraga, mis rabistama sundis.

Tere, kui teate, et olete valmis täna neerutoonoriks saama (450 000-dollariline makse koos kõikide reisikuludega), müüge oma neeru oma haiglasse kiiremas korras, kuna me vajame kiiresti ainult 13-ne neerudoonorit.
ainult terved, 100% sobivad ainult AINULT.
Kirjutage oma taotlus aadressil: carolbobrekhastanesi@gmail.com, siis võta ühendust viivitamatult
märkus: peate olema valmis operatsioonile minema ja ainult tervetele inimestele

Dr Robson.


P.S. Muidu on lihtsalt üllatavalt töine olnud ja see ei soodusta just vaba mõttetegevust. 
P.P.S. Aga mis tegelikult selliste kirjakeste mõte on? Keegi ju ometi ei reageeri neile tõsimeelselt?

7 kommentaari:

  1. Teades, et on inimesi, kes usuvad "lapiku maa" teooriat või "sooda imetegevat jõudu" ei imestaks kui reageerijaid leidub. Carlin: "Mõeldes kui loll on keskmine inimene mõistad ehmatades, et pooled on veel lollimad" :D

    VastaKustuta
  2. Vau, toonor peab operatsioonile minema, poleks osanud arvatagi 😊;
    Huvitav, kui vastu kirjutada, et jajah, võtke mu neer, mis siis edasi hakkab saama? Kuidas nad sinult raha sisse kasseeriks?

    VastaKustuta
  3. ma olen kuulnud teooriat, et need kirjad (vt ka Nigeeria rahakirjad või kirjad tuttavalt aadressilt "jäin lennujaamas hätta, saada raha") on nii lollilt sõnastatud just nimelt selleks, et õnge jääks ainult päris ullikesed. sest neilt pole pärast kohtusse kaebamist jms jama karta.

    lüpsavad vaimse puudega või selle piiri peal olevaid inimesi niisiis.

    VastaKustuta
  4. ma saan aru inimestest, kes usuvad lapiku maa teooriat ja muarust ei pea üldse erilist ettekujutusvõimet omama, et kujutada ette inimest, kes on nõus sõitma usa-sse, kui talle veel lisaks antakse umbes pool milli. kamoon, neere on ju kaks, teab isegi iga ümmarguse maa teoorias veendunu, aga töö leidmine ei pruugi üldse alati lihtne tegevus olla ja kui oled veel laenu ka võtnud, siis pool milli kõlab ju normaalse numbrina.

    VastaKustuta
  5. Vot blogide kohta ei tea, aga 'youtuuberid' pidavat küll raha saama, kui mingit brändi promovad. Kas igaüks on valmis katsejänes olema, on juba valiku küsimus.
    A minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt kirjutad hästi, oma arutlev-analüüsiv stiil on väljakujunenud. Tulista edasi!

    VastaKustuta
  6. Hea päev igaüks
    Müüge neer. Päästke elu ja teeni raha, arst Alex, spetsialist
    neeru ostmine Kas soovite oma neeru müüa, et päästa elu? Kas olete
    otsite võimalust müüa oma neerus hea hinnaga, nii et teie
    võite maksta oma võlgu? See on võimalus teil müüa oma neerud
    500 000 $ ja rohkem. Kõik huvitatud doonorid peaksid võtma meie meeskonnaga ühendust
    Lisainformatsioon e-posti teel: dralexspeciallist@gmail.com Või mis on rakendus
    +2348162029187 Kindlasti veenduge, et võtke meiega ühendust, sest me seda teeme
    Kindlasti veenduge, et teeme teiega koostööd ja tagame teie
    nautida meiega äritegevust.

    E-post: dralexspeciallist@gmail.com

    Regards

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vahi kui tark robot, oskas kommentaari kohe õige postituse alla panna.

      Kustuta