kolmapäev, september 01, 2021

Konservatiive rünnatakse!

Ma kordan - konservatiive rünnatakse! Ja ma mõtlen siin ikka neid tõelisi, masinapurustusliikumise stiilis konservatiive nagu mina. Nimelt andis progressimeelne ettevõte nimega Telia mulle SMS-i teel teada, et "alates 01.10.2021 rakendub miinimumarve nõue 1€. Muudatus puudutab ainult kõnekaardi kasutajaid kelle 30 päeva teenuste tarbimine jääb alla 1€". Täismahus uudise avamiseks pidin SMS-is oleva lingi omale arvuti netibrauserisse trükkima, sest mu telefon sellist nõiakunsti ei oska, et saadetud linke avaks.

Ma kujutan ette, kui palju vaene Telia on pidanud minusuguste (meid on raudselt tuhandeid!), alla 1 eurose kuuarvega inimeste pärast kannatama ja kui palju nad nüüd selle muudatusega teenima hakkavad!

Kuri klient alates eelmisest sajandist. 

(Reklaamivad, et "Simpel hoiab omasid, saad staažiboonust" - see staažiboonus on maksimaalselt 2 aastat, mis ma saan, kui mul on nii 22 aastat?)

1 kommentaar:

  1. :D
    Neid võib tegelikult olla palju, iseasi mitmel pensionäril simpel on. Pensiokad nimelt armastavad teha vastamata kõnesid. Mu praktikajuhendaja oli 70ndates ärgas proua. Kasutas nutitelefoni ja oskas sealt üht-koma-teist leida ning teistele näidata. Aga ühenduse pidamiseks tegime vastamata kõnesid. mul ei olnud kõne võtmisega probleeme muidugi :D aga mul ei õnnestunud teda veenda, et telefoniga helistamine on OK tegevus :D

    VastaKustuta