reede, märts 09, 2018

Siga, mitte naine

Käisin just viie minuti tee kaugusel poes, jõudsin kontorisse tagasi ja nägin tagantpoolt välja selline:
Pildil on pori juba kuivanud, alguses oli vaatepilt ikka nii hull, et L. ütles: "Oh jumal küll!" ja see pole midagi sellist, mida ta väga sageli ütleks. Ma ei kirjuta sellest seetõttu, et see mingi erandlik olukord oleks olnud, mul on lihtsalt juba meeleheide tekkinud - õpetage keegi mind inimese moodi kõndima! Nagu pildilt näha, hakkavad pükstesse juba igapäevasest pesemisest augud sisse tulema ja  mustadest sukkpükstest on kah siiber. Ainsa töötava lahendusega ostsin p***karva püksid, aga tore oleks, kui neid ei peaks igapäevaselt kandma. Paistab, et kuni kuiva saabumiseni (nii paar kuud?) muud teha pole.

Ei, asi pole jalanõudes. Mul on ilusad pikad mustad kontsaga saapad, nendega säästaks küll pükse, aga mu meelest on säärteni porised viisakad saapad kuidagi koledam vaatepilt kui samasugused tangid, millega ma praegu käin. Tankidega on justkui julgem räpane välja näha. Ehk siis nii täistald kui ka kontsad, tulemus sama. Olen proovinud kõndida aeglasemalt, ikka olen rokane.

Ilmselgelt olen ma loodud selleks, et mind kandetoolis kantaks.

1 kommentaar:

  1. elementaarne, sul on pikki tanksaapaid vaja.

    ma olen samasugune, seepärast väldin praegu pikkade pükste ja pikkade seelikutega käimist. retuusid ja põlvikud võivad poriseks saada, neid ei ole kuigi raske pesta.

    VastaKustuta