esmaspäev, detsember 17, 2018

Halb õnn

Noh, mõnikord ütleb üks pilt rohkem kui sada sõna (aga seda haruharva). Alguses ma kahtlustasin, et olen lihtsalt Maailma Kõige Rumalam inimene ega tule kolme nupu vajutamisega toime, aga hiljem guugeldasin ja leidsin, et peale minu on vähemalt ühel inimesel veel nii halb õnn olnud ja see paganama riistapuu lülitab end lihtsalt lambist välja peale kümmet sekundit. Et siis hakkame garantiiremondiga asju ajama?! Imeline. Loomulikult pole klienditeenindus mu kirjale siiani vastanud.

Kuna ebaõnn saabub alati mitmel rindel korraga, siis täna hommikul Psychoterrori uut plaati arvutisse rippida püüdes hakkas masin mingit imelikku häält tegema, ketras ja ketras, plaati ei leidnud ning välja ka sülitada ei tahtnud. Lõpuks sain ikka kätte ja L.-i arvutis õnneks töötas. Hakkasin kuulama ja no tee või tina, iga loo alguses korraks plaat hüppab. Kas see on tahtlik või kas mina kuulen valesti? Igatahes kuidagi kummaline on see plaadilt kostuv heli.

Üldse ei ole tore.

2 kommentaari:

  1. Kiiret paranemist aparaatidele :D Eriti esimesele!

    VastaKustuta
  2. Anonüümne3:14 AM

    Appi! Nüüd on küll selgeltnägijat vaja, äkki on kuskil saatuses mingi nihe ja see on jätkuv ja vajab eemaldamiseks digirituaale. Kuna punki tehakse ebaadekvaatses olekus, siis õige kuulamine käib ka selles olekus, tasub proovida.

    VastaKustuta