teisipäev, detsember 22, 2009

Lits lapsega

M-L kirjutas kunagi oma vanas blogis sellest, kuidas keegi meesterahvas väitis talle nagu laseks mehed signaali ja vilistaks ainult litsaka välimusega tütarlastele. Ega ma seda siis juba eriti tõe pähe ei võtnud, aga paar nädalat tagasi olin tunnistajaks veel kummalisemale fenomenile.
No jalutan mina siis lapsevankriga mööda tänavat, selline kole porine ilm, paksult riides jne ning väikebussitäis ehitajaid laseb signaali. Ausõna, ei jalutanud nabani dekoltees ja Daisy-Duke teksastes vankrit lükates maantee ääres nagu Vändra-Aveli (selline foto nimelt oli temast kunagi rates...) Seejärel möödusin majast, mille esimese korruse rõdul paar noormeest suitsu tegid, hakkasin juba eemalduma kui üks neist hõikas: "Jou, piff!" (nii vist kirjutatakse see "sõna", pihv on ju lihatoode...aaa...ilmselt siis ikka pihv...) No vähemalt on järelikult üksikemadel suur lootus endale meie ühiskonnas mees leida.
Kunagi Tallinnas tulin ka just keldri lihapoest ja läksin üle tee, oli talv, mul paks jope kurguni kinni tõmmatud, sall silmini ja mingi joodik hõikab üle tänava: "Oo neiu, kenad tissid!" ?????? Loomulikult küünitasid kõik hetkel tänaval olnud inimesed vaatama, et kes see hull talveajal palja tissiga ringi lendab aga seekord ei olnudki blondiin last bussi unustanud...

1 kommentaar:

  1. Väga muhe postitus :)

    PS! Hea, et sind jälle lugeda saab!

    VastaKustuta