neljapäev, märts 06, 2008

Hala

Niisiis, jälle kargas elu näkku. Tegelikult ma ka unistasin sellest, et seekord võiks ju õnneks minna. Nii nagu ma alati olen selliste asjade puhul unistanud ja lausa ette kujutanud, kuidas pärast elu oleks. See on vist viga olnud. Ma tavaliselt ei kuku asjades läbi ja kui kukun siis ainult sellistes, mis tegelikult ka midagi muudaksid. Ehk siis tere tulemast keskpärane ja hall elu, mis siis arvatavasti see õige tee on. Mõtleme positiivselt - nüüd ma vähemalt jälle tean, et just sinna halli massi ma kuulungi ja pole midagi imelikku kui ma halli massi vääriliselt elan. Tegelikult mind isegi natuke häirivad inimesed, kes tulevad ütlema, et pole midagi ja ära anna alla või proovi veel. Milleks? Ma ei ole kunagi teisele katsele läinud. Läks siis läks. Ma loodan, et sisimas ei ole see - "te tegelikult ei vääri ega mõista mind, pole viga ega mul pole teid ka vaja"-suhtumine. Tuleb lihtsalt leppida tõsiasjaga, et ma ei ole fenomenaalne nagu Liis Lass.
Kunagi ma ei sallinud kui inimesed kasutasid väljendeid nagu "ma olen inimene nagu sinagi", "me oleme kõik võrdsed" jne. Praegu tundub mulle, et enda kuidagi eriliseks pidamine kuulub vanuserühma 13-21 arsenali. Sellest noorem osa püüab küll pigem iga hinna eest teistega sarnane olla ja nö võlts-erilisuse kõrghetked jäävad rohkem keskkooli, kus mõni rumal võtabki tõe pähe soovitust, et ta on eriline ja võiks kuhugi pürgida. Mõnusalt kibestunud jutt tuleb välja. Kui sa ei ole mitte milleski andekas ja koledalt keskpärane siis mis üle jääb? Endasuguseid juurde toota, ohjeldamatult tarbida ja turvaliselt massi sulanduda. Unustada mõte sellest, et sinust mingi märk maha võiks jääda. Miks antakse ambitsioonid neile, kes neid realiseerida ei suuda?
Mõtlesin endale juuksepikendused panna, et need viimased mõttekad aastad vähemalt ilusanagi mööda saata. (Jumaluke, see oli iroonia, paluks mitte brigaadi välja saata)

5 kommentaari:

  1. Oehh, ma, vana lollpea, muidugi kohe innukalt klikkasin sellele lingile... =)

    Kunagi aastaid tagasi otsustasin, et mina enam naisteajakirju ei loe - liig masendavad tundusid lõppkokkuvõttes. Ma soovitan sulle sama igasuguste kuulujutu-niisamajutu netiportaalide kohta. Kuigi naisteajakirju (seda va kvaliteetsemat osa) tarbin praegu ikka, leian, et vähemalt mõngingane eemalolek fenomenaalsest Liis Lassist jutustavatest veebikülgedest mõjuks sulle kindlasti hästi!

    VastaKustuta
  2. Sa tahad mult viimase rõõmu käest võtta? Ai-ai :P

    VastaKustuta
  3. oiii, kuhu ma sattunud olen

    VastaKustuta
  4. Ära nuta, lillekapsas, varsti tuleb Carry Tartusse ja toob sulle ühe ia raamatu lugemiseks. Selle, mille sa ise välja valisid ;)

    VastaKustuta
  5. Kuule, mine vaata youtube'ist, et ka rikkad ilusad fenomenaalselt edukad ja fantastiliselt andekad noorukid on tegelt üks täiesti suvaline rahvarämps.

    http://uk.youtube.com/watch?v=xM7-i8ghVXs

    ootame ära, kuni Liis Lass millegi sarnasega hakkama saab ja siis naerame uuesti.

    Ma ei usu, et sa keskpärane oled. Keskpärane hall loll ei tuleks ise iial selle mõtte peale, et ta on keskmine hall loll.

    VastaKustuta