reede, september 25, 2015

Täiesti müstiline!

Eile õhtul veetsin aega Internetis ja mind tabas järjest lausa 2 müstilist juhtumit.
Kõigepealt oli üks mu tuttavatest kommenteerinud sellist artiklit. Läbi lugema pole seda vast mõtet hakata, piisab esimesest lausest, mis väidab, et kui oled hakanud viimasel ajal kella peal või mujal nägema numbrite 1, 11, 111 või 1111 kombinatsiooni, siis hakkavad sinuga suured asjad juhtuma. "Pea meeles, et kui sa hakkad numbreid nägema, siis inglid kuulevad su mõtteid!" Poleks arvanudki, et just ratsionaalsetel matemaatikutel inglitega lähim suhe on, aga no mida mina ka neist asjust tean. Igatahes oli see mu tuttav kommenteerinud, et tema näeb juba aastaid kellal numbreid 22.22. Ilmselt läheb ta enamasti sel ajal magama, oleks minu seletus. Mina juhtun üsna sageli 22.08 magama minema ning olen samuti sageli vaadanud, et näe, täna jälle 22.08. Ei ole see midagi niisama - mu sünnikuupäev on ka nimelt 22.08! Ma küsin, kas see on tõesti kokkusattumus?!
Teiseks sattus mu silme ette postitus, mida paar mu tuttavat laikinud oli, nimelt Mika Keränen avaldas, et ta on kellegi neiuga õnnelikult suhtes. Oot-oot, tuli mul meelde, ma ju nägin unes, et Keränen oli hoopis Nancyga suhetes?! Jalutasid teised käest kinni. Kusjuures kui Keränen mulle linnas vastu tuleks, ega ma teda ei tunneks, aga unes oskasin ära tunda küll. Miks ma selliseid imelikke asju unes näen? No ilmselt seetõttu, et kristallkuuli blogis just hiljuti "Minu Supilinna" arvustati ja mainiti ka vähemalt ühe korra peale seda. Nancyga oli aga see lugu, et suvel sai tema kontserti külastatud ja siis tulid millegipärast Nancy meessuhted jutuks (mitte, et keegi neist midagi teadnud oleks, aga ikkagi). Aju pani need kaks asja lihtsalt kenasti kokku. "Minu Supilinn" keerles ju ka paljuski naissuhete ümber.
Ma leian millegipärast, et kokkusattumuste tagant loogilist mustrit otsida on palju põnevam kui neis midagi müstilist näha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar