kolmapäev, mai 03, 2006

Lihtne elu

Täna hommikul näitas kraadiklaas + 20 kraadi. See tähendab, et on saabumas aeg, mil ta alla selle ei tohi näidata.
Nädalavahetusel ma sõitsin öösel mööda põhjarannikut ja pimedaks ei läinud. Ma tundsin, et meri on väga lähedal ja ma tahaks kangesti Võsu teeotsast sisse pöörata. (Ma räägin nii, et teile jääks mulje nagu ma omaksin lube ja sõidaksin autoga).
Tegelikult on ju mai algus ja liiga vara. Mai algus peaks olema täis seda ärevat ootust, et kunagi saabub puhkus ja kunagi lõppeb kool. Mai alguses ei peaks kõik hea veel käes olema.
Kuigi täna hommikul oli täiuslik rannailm. Vähemalt kui rannast kaugel viibida, võis seda nii ette kujutada. Lisaks on mul täna rootsi keele lõpueksam, mis paneb mu end täisväärtusliku koolilõpetajana tundma.
Ja seda kõike oli vaja selleks, et selgeks teha, et ma tõepoolest olen eluga rahul ja mul ei jää õnnest alati midagi puudu. Mis idioodi järjekindlusega arvavad inimesed, et ma olen „tegelikult sisemiselt õnnetu ja rahulolematu”? Ise te, kurat, olete! Elage oma elu ja ärge veetke õhtuid, mõeldes sellele, et keegi ju ometi ei saa õnnelik olla. Äkki saaksite ise ka, kui nii palju ei oletaks?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar