reede, aprill 23, 2010

People like you fuck people like me in order to avoid agony*

Kurat, ma armastan kevadet! Siis kui teised armuvad ja jooksevad lilled peas mööda kesapõldu, kooberdan mina 2 päeva söömata ja nädal aega pesemata peaga, mustad prillid aukus silmi katmas, sihitult ringi. Kes viib mäele tõrviku, kes lilled, et kevad rutem tuleks, ainult nahkhiir lendab üksi ringi...Eelmine kevad jäi tite tõttu vahele aga see-eest sellel aastal jälle täie rauaga!
Tuleb välja, et taas olen oma rinnal ussi soojendanud. Mitte et ta oma kaheosalist keelt varemgi laksutanud ei oleks ega unenägudes mind salvanud - see kuradi lootus peab ikka viimasena surema...
Ja taas selgub põnev tõsiasi, et neid, kes lillelistes kleidikestes mahehäälselt ei helju, vaid selle asemel natuke rohkem jalgadega maas on ning mõnikord maailma peale vihastades kuradeid vannuvad, peetakse kuulikindlateks. Ehk siis - tema on ju kõva mutt, talle pole midagi vaja, ta ei saa kunagi haiget.
Ma ei teagi, mis nüüd saab. Eile sai 15 minutit usaldustelefoni liinil riputud ja sinna karjutud, aga sealse tädi imelised soovitused andsid taas tõestust sellele, et viimases hädas tuleks ikka oma mõistuse riismeid usaldada. Täna psühhiaatri juures ei olnudki enam tuju karjuda (no seal on nii õhukesed seinad ka, et parem on mitte hoogu minna...) ja suutsin isegi ühe sarkastilise naljaga maha saada. Krt, paranen ma alles kiiresti, nagu vampiir kohe!
Igatahes, teisipäeval tuleb Hole'il plaat välja ja seda saab praegu Facebookis tasuta täies pikkuses kuulata! See Hole'i leht on ka siiani ainus kasulik asi seal Facebookis, mille ma avastanud olen. Täna kavatsen päev läbi sellel lehel istuda.

*Hole - Samantha (hetkel mu lemmik uuelt albumilt)

2 kommentaari:

  1. Ma tahass öelda, et ära väntsuta seda vaest usaldusliini tädi, helista mulle, aga kuna ma olen veel paar nädalat suht kõnevõimetu, peame leppima änterneti-nõustamisega =)

    VastaKustuta
  2. Ah, ma juba terve :) Tundub lihtsalt, et asjad, mis filmide ja raamatute põhjal inimesi ennast tapma jne sunnivad, mõjuvad mulle kui - ah, oli ka, mis siis. Mitte, et ma pohhuist oleks, aga kui otsest probleemi ei ole, siis pole vist vaja mõelda ka, et no kuidas mina sellega elan kui iga normaalne inimene ennast ammu maha oleks tapnud :)

    VastaKustuta