kolmapäev, märts 27, 2013

Millist RSS-lugejat valida?

Ja ma ei paku siin lahendusi vaid lihtsalt küsingi seda, et kohe alguses segadust ei tekiks. Nimelt piisab mul ainult natukeseks ära käia kui kohe mõni õnnetus juhtub või kuidas see Mart Laar ütleski - aga tuleb välja, et Google Reader pannakse 1. juulist kinni. Et vähe kasutajaid ja lugupeetud ettevõttel on muid suundi kuhu ennast arendada kui perspektiivitu Reader. Ilmselt ei ole ma ainus, kellel on tunne, et kohe kui temale mingi asi südamelähedaseks muutub pannakse see kinni või võetakse tootmisest maha. Mitme õllega see nii juhtunud (sest no eesti tarbija soovib ju vaheldust!), üksikute heade lõhnaõlidega üldisest p***merest, mõne kena kohviku ja poega, nüüd siis järjekordne ohver Readeri näol.
Millist uut lugejat ma sooviks siis? No eks ikka täpselt samasugust nagu Reader! Tõmbasin FeedDemoni aga see ei istu mulle, sest on liiga kirju ning millegipärast muudab ta osad blogides olevad pildid imepisikesteks. Lisaks tahaks ma kangesti Androidi app-i ka, Google Readeri oma oli isegi etem kui tavaarvuti versioon, hea lihtne ja selge ilma üleliigse jamata. Või kuidas üldse on moodne blogisid ja muid lehti jälgida?

3 kommentaari:

  1. täpselt sama küsimus. ma olen nii kurb :(

    VastaKustuta
  2. Mina läksin katseperioodiks üle Feedlyle, seni olen väga rahul. Tasuta pealegi. Ainuke häda, et Chrome'i Feedly plugin ei taha iga kord uute postituste arvu näidata, mingi kala on sisselogimisega (justkui poleks sisse loginud, kuigi tegelikult olen). Aga selle elab üle.

    VastaKustuta
  3. Aitäh, proovin järele!

    VastaKustuta