neljapäev, juuni 12, 2014

Kuidas elada fuuriaga

Lugesin Aili Alberi postitust ja kommentaare. Ikka see vana hea - loe kümneni, rahune maha, see on mõtlemises kinni jne. Mõtle, kuidas see su mehele mõjub!
Aga mis siis, kui sa ei ole võimeline maha rahunema ja psühhiaater kah Cipralexi välja ei kirjuta, sest no katsu ikka kõigepealt ilma? Siis saabki sinust fuuria. Ega see kerge ei ole, aga miks mitte olla kaasinimeste vastu "emotsionaalselt laastav ja ebaõiglane"? Elu ongi krdi ebaõiglane. Mida mina oma põlvkondade viisi fuuriaid jälgides aga tähele pannud olen, on see, et inimesi tõmbab fuuriate poole. Ok, see ei kehti ilmselt kahjuks siis, kui sa oled paks, kole ja loll, aga muul juhul ei ole enamasti fuuriad need, keda maha jäetakse. Maha jäetakse just neid igati kaunilt käituvaid olevusi. Teate ju küll - naisi pidavat tõmbama "pahad poisid", mehi seevastu "natuke hullud" naised. Ma ei mõtle siin fuuriaid, kes pidevalt märatsevad - märatseda tuleb ikka nii jaopärast (no kesse koguaeg viitsikski). Samuti peab fuurial olema oskus välja valida kannatlikud ja/või madala enesehinnanguga mehed, sest need ei kipu nii kergesti alla andma. Kaks fuuriat vist omavahel hästi ei sobiks - samas kui fuuria tunneb rahuldust "auru välja laskmisest" siis võib selline suhe tegelikult mõlemale poolele hästi mõjuda. Karta on ainult, et kahe fuuria suhe läheb kiiresti üle piiride. Selleks, et kellegagi suhtes olla, tuleb ta välja kannatada, nii heas kui halvas. Mida raskem see on, seda suurem on armastus? Muidugi võib fuuriale see lõpuks spordiks kätte minna - kui kaugele ma võin minna ilma, et mingeid tagajärgi järgneks? Kõrvaltvaatajaile tundub suhe olevat kirglik, fuuria teine pool võib küll kaevata, et naine on hull, aga miski teda selles suhtes kinni hoiab. Destruktiivsus on tegelikult magnet, see on nagu mäng päriselu sees. Sul võib hiljem kahjugi olla kõigist neist lõhutud nõudest, põlema pistetud riietest jms aga sel hetkel, mil sa seda teed, on see lihtsalt imeline - elu nagu filmis! I'm doing it, because I can! Igaühel on õigus mängust lahkuda, aga millegipärast ei minda. Mängu eelistatakse leebele rutiinile, kus kõik käituksid viisakalt, teineteisega arvestavalt ja kainelt kalkuleeritult. Fuuria on vaba ja vabad tahaksime me kõik olla. Fuuria valib ise oma käitumise, mitte ei arvesta ümbritsevate arvamusega. Mehed armastavad üllatusi - mis oleks, kui teeks õhtul ühe korraliku skandaali?!

1 kommentaar:

  1. Hahahaha see oli hea! Täpselt nii ongi - meestele meeldivad hullud rohkem kui ükski teine naisetüüp siin ilma peal. Just fuuria on see, kes helistab kell 3 öösel linnast, et ma olen nüüd pidutsemise lõpetanud ja ma tahan, et sa mu koju viiks - ning magav fänn, lönta-lönta, lähebki. Ei usuks, kui poleks ise näinud.

    VastaKustuta