reede, juuli 18, 2014

Mõttetutest inimestest ka minu poolt

Blogija Printsess kirjutas siin mõttetutest inimestest ja kuigi ma ei ole tema blogi pidev jälgija (ei ole miskit ta vastu, lihtsalt tal nii palju tegelasi seal ja kui algusest peale kursis ei ole, pole eriti mõtet jälgida), siis pidin ju ometi kontrollima ega minust ei räägita. Teema teemaks, ma nii resoluutne vist ise ei ole, olen päris mitut enesematerdajat enda kõrval talunud, mingid piirid kindlasti on - näiteks kui see haletseja nõuab, et sina tema arvamust kinnitaksid "onju, ma olen nii nõme!" - selliste poputamist ma ka ei salli, sest tegelikult nad endast nii halvasti ehk ei arvagi, vaid otsivad pigem tähelepanu. See selleks, igatahes julgeb Printsess seal välja öelda, et tema on enesekindel, arvab endast hästi ja peab end ilusaks.
Seejärel ilmuvad mingi hetk välja paar kommentaatorist "tõekuulutajat" (liiga poppide blogide mure), kes peavad vajalikuks Printsess "maa peale tagasi tuua" - sa ei ole üldse ilus! sul on see viga, too viga ja lõpuks selline häda ka! Heh, minu arvates on just sellised inimesed kõige mõttetumad tegelased üldse. Meil igaühel on oma maitse ning loomulikult ei peagi kõik inimesed kõigile meeldima, aga seda ütlema minna? Minu arvates on need tegelased samal astmel kutiga, kes kord ühte mu meessoost sõpra tänaval ähvardas, et tollel on nii loll nägu, et järgmine kord lööb selle üles - kui küsisime, kes see hull oli, siis vastas tuttav, et täiesti võhivõõras tüüp. Ilmselt oli ka tegemist Printsessi postituses mainitud mõttetute madala enesehinnanguga tüüpidega, kes peale "ärapanemist" end lõpuks hästi tunda said. Jess! Las, raisk, tunneb end nüüd halvasti! Nagu mina, iga kord peale peeglisse vaatamist. Ei ole tema midagi parem! Mida ta siin eputab, kurat! Koht tuleb kätte näidata! No teate küll neid teemasid naistefoorumites, kus paksud, vinnilised, higist lehkavad, kõverjalgsed, puseritihambused daamid ükshaaval targutavad kui koledad Megan Fox, Mila Kunis ja muud ebaõiglaselt kenaks peetavad staarid tegelikult on.
Kurb on see, et tegelikult teeb see haiget. Ma usun, et isegi neile, kes end muidu kenasti tunnevad. Ma võisin vanasti Rate's paarikümne positiivse kommentaari kohta ühe jõleduse saada ja ka selle tavaliselt alaealiselt trollilt, aga ikka jättis see minusse kuidagi räpase tunde. Et see inimene on oma negatiivsusega ka mulle märgi külge pannud. Miks peab mõni inimene nii vastik olema?
Lõpetan, sest muidu muutun sentimentaalseks, jõin juba ühe pudeli õlut ära...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar