kolmapäev, veebruar 10, 2016

Minu muusika!

Tutvustaks nüüd uut ja head muusikat. Üliharv nähtus, kui minu ette satub midagi uut ja head, enamasti on hea ikka vaid vana, aga seekord on tegemist millegi erilisega. Avastasin selle tüdruku, kui ta jagas Hole´i fännigrupis enda kaverit Hole´i Violetist:
Esimene tõeliselt äge kaver, mis originaalile ligilähedale saab. Tegemist siis Inglismaalt pärit neiuga, kel nimeks Lauren Tate ning kes varem esitaski muusikat enda nime alt, kuid on nüüd bändis nimega "Hands Off Gretel", mille suurimateks eeskujudeks on Hole, Babes In Toyland, Sleater Kinney, L7, Distillers ja Jack Off Jill, põhimõtteliselt 90ndate alternatiivroki, grunge ja rriot grrli bändid. Ehk siis kõik see, mis mulle koledal kombel meeldib. Siin on nende koduleht, kust leiab kogu olulise info, sealhulgas lood, mida saab Soundcloudist tasuta alla laadida. Eilsest on lood saadaval ka Spotifys. Praeguseks on neil ametlikult 4 oma lugu (otsides leiab rohkem) ja hunnik ägedaid kavereid, mida Youtubes kuulata saab ning tegemisel esimene plaat.
Eeskujude mõjutused paistavad küll iga nurga tagant välja (natuke häirib mind see, kuivõrd ta oma käekirjaga Courtney oma matkib) aga samas on see kõik väärt matkimist ju ka :) 
Distillersi "Drain the Blood" kaver siis ka. Miks mul ei võiks selline hääl olla?
Nii, üks nende oma lugu siis ka koos visuaaliga, kust saab aimu, milline nende väljanägemine on (äge):
Nii, Nirvana kaver:
Laivis, kontserdil:
Ja viimaseks esimene ametlik video:
Jeee! Vähemalt saan ma nüüd öelda, et kõik mu lemmikbändid ei ole laiali läinud ja lauljad üledoosidesse surnud (või pereelule pühendunud).

1 kommentaar:

  1. Anonüümne7:12 PM

    Raporteerin, et mullegi läheb peale. :)

    VastaKustuta