esmaspäev, oktoober 24, 2022

Muusika, mis pole mingi meelakkumine

Lihtsalt imeline plaat on ilmunud: Witch Fever - Congregation (huvitav, kuidas nii palju head muusikat on pärit Manchesterist või on vähemalt sealt mingi tõuke saanud)

 

Kõigepealt kuulsin ma seda lugu

ning koheselt tuli meelde mu meelest üks kõige rajumaid live-esinemisi üldse, mida ma näinud olen. Kvaliteet on kehv, paremat pole võtta, aga see Hole'i ülesastumine aastal 1990 - 

on tõsiselt brutaalne kogu oma ehtsas emotsioonis. Sellist viha ei suuda enamik metal bände endast välja pigistada kui üks pisike kleidis tütarlaps. Witch Feveri kogu plaat on sarnaselt emotsionaalselt laetud ning väga sünge. Ma ei tea, mulle jõledamal kombel meeldib. Kui autos kuulasin, küsis L. piinatud häälel, kas midagi paremat ei ole. Õudne inimene.

3 kommentaari:

  1. Manchester on tööstuslinn, ja sellistest on varemgi raju muusikat tulnud. Tõsi, seal on ka suht pädev sümfooniaorkester olemas. (Mitte segi ajada samanimelise ameerika rokk-grupiga)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures ma ei teagi vist ühtegi raju bändi, mis sealt pärit oleks. Black Sabbath oli Birminghamist hoopis, muidu oleks neid pakkunud, neil oli konkreetne seos tööstusega (Tony Iommi kaotas oma sõrmeotsad metallitehases töötades).

      Kustuta
  2. Mis muusika see meelakkumine on. :) Puhas kunst.

    VastaKustuta