kolmapäev, mai 07, 2014

Lip job ebaõnnestub alati

Eile ilmutas Courtney Love ka oma singli eetrikõlbulikuma loo video:



Minu jaoks on visuaali natuke nukker vaadata, kuna kahju on sellest, et kunagi imekena olnud inimene on end ära rikkuda lasknud:
Courtney 90ndate keskel

Courtney 00ndatel

Tegelikult on muidugi ka see esimene pilt ilukirurgide teene, kuna 80ndate Courtney on hoopis selline olnud:


Nose job õnnestus, lip job mitte. Kui välja arvata see, et originaal-nina ei olnud Courtneyl just ideaalne, siis ülejäänud tema iluoppe on pigem depressiooniga põhjendatud. Nii nagu tavainimene püüab end uuesti leida soengut vahetades, vahetavad staarid oma nägu. Nende puhul on kindlasti ka meelelahutustööstus see, mis "värskendatud välimust" eeldab. Aga no see krdi lip job - kellel on see õnnestunud? Lisaks Courtneyle on see ära rikkunud veel mitu imeilusat naist:

Miks see kuramuse pardimokk ilus peaks olema?
Ok, meil on Angelina Jolie ja Lana Del Rey aga nemad väidavad, et nende puhul on kõik loomulik ja nad suudavad paksud huuled ka välja kanda, nägemata välja nagu herilaselt nõelata saanud:
Iluoperatsioonide suurimaks puuduseks ongi see, et need on näha. Mitte keegi ei usu, et sa üleöö nooreks ja ilusaks muutusid - seega, mis mõte sellel on? Keegi ei sosista, et "vaata, kui kena ta on!" vaid ikka "vaata, mis ta endaga teha on lasknud!" Ok, ma saan aru kui inimesel on juhtunud mingi trauma, aga enamasti teevad iluoppe inimesed, kes niisamagi keskmisest kenamad on. Miks neil nii madal enesehinnang on? Tegelikult tahtsin kirjutada ka napakatest vanasõnadest ja kõnekäändudest. Üks neist oleks ka "ilu nõuab valu" - mh, ma ei teeks iial endaga vabatahtlikult miskit, mis mulle valu põhjustab. Ilu nimel kannatada? Tänan, ei. Ma lõikan juustest ka pigem salgu välja kui vaevan end pusa lahti kammimisega...Tõeline hedonist?

2 kommentaari:

  1. Aga kulme kitkud? See on ka valu :)

    Üldse, kui ma ise veel ilusalongis töötasin, siis jõudsin järeldusele, et 90% teenustest, mida pakub kosmeetik, on valusad või ebamugavad (kulmude kitkumine, depilatsioon, näopuhastus e. vinnipigistamine, kõrvaaugud, nabaaugud jne).

    VastaKustuta
  2. Kusjuures ma mõtlesin sellele isegi, aga kuna ma olen juba kaua kitkunud, siis enam ei tundu see valus.
    Näopuhastus on kohutav! Depilatsioon on kuidagi meeldiv valu mu meelest (olenevalt piirkonnast muidugi), kõrvaaukude puhul ma minestasin ja muid auke sellest tulenevalt ei kaalugi. Püsimeigiga oli nii, et esimene kord ei olnud üldse valus aga teine kord oleks tahtnud tegijat hammustada, sama tegija oli, eks see valu sõltub hormoonidest, kuufaasidest ja kes teab millest ka veel.

    VastaKustuta