esmaspäev, veebruar 14, 2022

Skoor avatud!

Mis sa saad, kui istud vahelduseks terve nädalavahetuse ontlikult kodus ja loed voodis raamatut? Covidi saad!

Jah, mu daamid ja härrad, ma olen niivõrd resultatiivne tüüp, et kohe oma elu esimese testiga skoorin positiivse tulemuse! Eile veel tahtsin sõna võtta, kuidas mina siiani negatiivne, hea, et suu kinni hoidsin. 

Mikro just paranes sellest eelmisest nohuviirusest, mille tõttu ma arvasin, et kui tal tundus nina jälle kinni olevat, siis küllap eelmise jääknähud või midagi. Täna hommikul oli aga testil korralik teine punane triip. Ju siis oligi kaks erinevat viirust. Sisuliselt samad sümptomid, ühega olime kaks päeva kodus, teisega peab vaene Mikro nüüd 7. märtsini koju jääma (10 päeva karantiini + koolivaheaeg). L.-l oli ka tugev teine triip, mul õrn ja Minil mitte mingit. Sümptomitest on mul ja L.-l kahtlane tunne kurgus, mitte valus, aga selline, mille tekitab tavaliselt algav külmetushaigus. L.-l on kerge nohu ka. Kui ma ei teaks, et positiivne, ei pööraks neile sümptomitele erilist tähelepanu. 

Tundub ebaõiglane, et sellise nalja pärast peab kümme päeva kodus istuma. 

Vähemalt saime maha oma elu esimese e-toidupoe tellimusega, eks õhtul ole näha, kas ja mida tuuakse. Coop meile ei too, saab vist ainult Bolti kaudu, aga äpist asjade valimine tundub piinarikas kui teistel on normaalsed suured kodulehed olemas. Rimi poest oleks saanud ühehomseks. Selverist homseks. Valisime Barbora ehk siis Maxima, sellega sai samaks õhtuks juba. 

Edasisi arenguid huviga oodates.

9 kommentaari:

  1. Oh! Kerget põdemist!!!

    VastaKustuta
  2. Head paranemist!

    VastaKustuta
  3. Soovin sulle seda, mida tahaksin iseendale: et saaks koroona ettekäändel rahulikult haiguslehel kodus tiksuda, ilma et tegelikult põdema peaks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures mul see põhimõtteliselt õnnestus.

      Kustuta
  4. Ootan ka põnevusega edasisi arenguid ja muidugi loodan, et nähud saavad kerged olema.
    Muidu Notsuga ühel lainel, ma ikka mitu nädalat testisin tööl lootusrikkalt, aga ei midagi. Sümptomeid küll polnud aga teatavasti möödub Omicron muidu tervetel inimestel tihtipeale asümptomaatiliselt või minimaalsete ebamugavustega.

    VastaKustuta
  5. Ma ka muudkui testin. Pidevalt juhtub, et keegi tuttav saab positiivse vastuse, kusjuures ma olen temaga kaks päeva varem kokku puutunud, aga mina olen ikka negatiivne.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kas sa selle ora ikka piisavalt sügavale ninna sorkad?

      Kustuta
    2. Omast arust küll, ja keerutan ja loen sekundeid.

      Ega mul sümptomeid ka pole.

      Kustuta
    3. Mind torgivad ametlikud kitlites "asjatundjad" aga testimise põhjalikkus on seinast seina: üks üritab nina kaudu ajuvedeliku proovi võtta, teine tupsutab korra vastu nii naotsa ja ütleb "done"🙄

      Kustuta